Inredningstrender för 2017

Äntligen ett nytt år med alla sina möjligheter. En möjlighet är till exempel att dekorera om där hemma. Byta ut en tapet, köpa en ny grej. Med anledningen av det tänkte vi bjuda på ett trendriktigt inlägg. Här är de stora trenderna för 2017.

2017 innehåller en härlig blandning av neutrala toner, minimalism, och naturism, dessa blandas med fördel ut tillsammans med svulstiga gröna nyanser, alternativt en fräsch gul nyans.

Geometriska plattor. Nu är det dags att vinka hejdå till frostat glas, vita, gråa och svarta kakelplattor. Istället säger vi hej till mer västerländskt inspirerade former och mönster. Blanda däremot gärna det moderna med det traditionella.

Dölj sladdarna (om du inte redan gjort det). Fördelen med det är att ditt hem både blir säkrare och mer estetiskt tilltalande.

Blanda grått och grått istället för vitt och vitt. Japp, här blir vi lite våghalsigare, men grått är en snygg färg som passar till de flesta andra färgerna. Allihopa faktiskt.

Experimentera med mönster. Precis som vi redan nämnde när vi pratade om kakeltrender så kommer vi nu kunna gå loss med andra mönster också. Det kan gälla våra val av gardiner, kuddar, etcetera.

Inred med tyg. Istället för de traditionella tavlorna som vi brukar ha på väggarna kan du nu med fördel inreda med tyg, eller varför inte med trädinstallationer. Det är också bra om du inreder med handgjorda föremål.

Tapetsera med metallic. Redan förra året kunde vi märka av den nya trenden med metalliska effekter i tapeten. Det ger en mer lyxig touch utan att för den skull gå överstyr och bli för Donald Trumpig.

Koppar och Terrakotta. Japp, du läste rätt, dessa varmare alternativ kommer att göra ett återtåg.

Sist men inte minst tänkte vi också avsluta med årets färg. Det är grönt och gärna i en mörkare smaragdnyans.

Med det sagt önskar vi på Madison dig ett vackert 2017.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + två =