Likt köket så är badrummet en plats som får en allt mer central plats i de svenska hemmen. I och med detta så ökar också intresset för att inreda dessa utrymmen. I denna artikel tänkte jag därför berätta hur du kan inreda ditt badrum på bästa sätt! 

I samband med att jag nyligen gjorde en badrumsrenovering i Stockholm så var det också ett utmärkt läge att införskaffa lite ny inredning till badrummet. Bland annat införskaffade jag ett nytt spegelskåp och tvättställskommod, men också ett snyggt förvaringsskåp och handduksställ.

Om du har läst mitt tidigare inlägg om hur du dekorerar med speglar så är du väl medveten om fördelarna med att inreda med speglar. Inte nog med att de reflekterar ljus och öppnar upp utrymmen så är de ju också väldigt praktiska i badrummet. Ett hett tips är därför att investera i en stor spegel som gör badrummet både snyggt och praktiskt.

Ett annat tips är att investera i en tvättställskommod som jag gjorde. På så sätt får du tillgång till väldigt mycket förvaringsutrymme, samtidigt som du döljer de annars så fula avloppsrören. Sen är det ju väldigt snyggt också!

Sist men inte minst så skulle jag även rekommendera att införskaffa ett riktigt snyggt, vägghängt handduksställ av kromad metall. Känner du dig lite modig så är det även väldigt snyggt med ett bronsfärgat ställ.

Utöver detta så skulle jag rekommendera att inreda med färgglada ljus för att liva upp stämningen i badrummet. Jag har exempelvis köpt ett både snyggt och väldoftande ljus från Voluspa och placerat på tvättställskommoden.

Där här du mina bästa inredningstips när det kommer till badrum. Dela gärna med dig av dina tips i kommentarerna nedan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + fem =