Häromdagen gick min mobil sönder och det var lite som det där talesättet om att man inte saknar kossan förrän båset är tomt. Jag använder en hel del appar i min mobil och särskilt förtjust är jag in inredningsappar och appar som ger mig inspiration. Delvis använder jag en hel del sociala medier som Instagram och Pinterest där jag följer personer och samlingar som är inspirerande.

Sedan använder jag en del andra appar av andra anledningar och dem tänkte jag tipsa om här.

Hemnet — Det är väl här de flesta börjar när de letar efter nytt boende. Jag använder den även för att spana runt efter inspiration och se hur andra har inrett, även om det är homestagat. Sedan är det roligt att se hur de riktigt dyra fastigheterna ser ut inuti. Det kanske man inte borde erkänna, men det gör jag.

Neybers — Med den här appen testar jag olika möbler och inredningsdetaljer i olika rum som jag har designat. Det speciella med den här appen är att alla möbler och detaljer även finns att köpa i butiker online eller i verkligheten. Rummen som jag dekorerar kan jag även dela med andra, på samma sätt som jag kan inspireras av andras rum.

IKEA-appen — IKEA har givetvis en liknande app där man genom att använda kameran kan testa hur olika möbler virtuellt skulle se ut i ett rum.

Magic Plan — Den här appen är lite krånglig att komma igång med, men när man väl har gjort det så är den bra. Då kan du rita upp ett rum med korrekta mått. Sedan kan du placera ut olika saker i den.

Avslutningsvis tänkte jag tips om några av mina favorit instagrammare. De är:
@johannas3 som arbetar som inredare/stylist för inredningstidningar , katalog, reklam och skyltning.
@annacate frilansstylist, kreatör och visuell stylist
@fridaschuler som inte har någon beskrivning men är bra ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =